Upeassa Kymijärven rantamaisemassa tarjolla juuri valmistuneita asuntoja kaksioista neliöihin.
100% YKSITYISYYS TAATTU
Upeassa Kymijärven rantamaisemassa tarjolla juuri valmistuneita asuntoja kaksioista neliöihin.
100% YKSITYISYYS TAATTU

Kohteen rakentaa Rakennusliike Olavi Järvinen Oy.

Haluamme tarjota laadukkaasti rakennettuja ja nykyaikaisia koteja, joita on mahdollista räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan. Luottamus on meille tärkein arvo. Jos jotain lupaamme, sen myös pidämme.

Lahden Kariston puutarhakaupunki tarjoaa sujuvaa arkea kauniin luonnon keskellä. 
Nyt tarjolla uusia asuntoja yksi- ja kaksikerroksisista rivitaloista, As Oy Posteljoonin Pihasta, Kariston hienolla uudella asuinalueella. Kariston alueen suunnittelun esikuvina ovat perinteiset puutarhakaupunginosat Porvoossa, Raumalla ja Pispalassa. Posteljoonin Pihan yksi ja kaksikerroksiset rivitaloasunnot mahdollistavat pääsyn viihtyisälle pientaloalueelle järvenrantamaisemiin ilman isoa rakennusurakkaa. Kohde tarjoa kaunista ja toimivaa asumista yhdellä omaleimaisimmista asuinalueista Lahdessa!

Koulu ja päiväkodit vieressä

Kariston peruskouluun on Posteljoonin Pihalta matkaa alle puoli kilometriä. Lapsesi nauttivat lyhyistä koulumatkoista.

Virkistysmahdollisuudet

Lenkkipolut ja järvenranta, sekä palloilukentät mahdollistavat virkistäytymisen. Korennonvirta ulottaa vesielementin asuinalueen keskelle.

Liikenneyhteydet

Omalla autolla pääsee Karistosta kaupunkiin kymmenessä minuutissa ja bussi kulkee arkisin keskustaan kaksi kertaa tunnissa.

Vedellinen elinympäristö

Karistolle luonteen luo sininen Kymijärven selkä. Uimarantaan on matkaa vain n. 200 metriä. Osasta asunnoista näkymät järvelle.

Sujuva arki

Palveluiden läheisyyden ansiosta arki sujuu ja aikaa jää rentoutumiseen ja harrastuksiin. Kauppakeskus Karisma löytyy n. 1 km päästä.

Lapsiystävällinen alue

Lapsirikkaasta yhteisöstä löytyy takuulla samanhenkistä seuraa jokaiselle perheenjäsenelle. Elämäntilanne yhdistää!
"Vanhan hyvän ajan" tunnelma ja "kylämäinen" yhteishenki eivät ole jääneet ainoastaan mainosmiesten korulauseiksi, vaan Karistossa naapureiden kanssa vedetään yhtä köyttä. (Yle)
Palvelut
Palveluiden läheisyyden ansiosta arki sujuu Karistossa. Aikaa jää rentoutumiseen ja harrastuksiin. Karistossa pääsee helposti liikkeelle lähiluontoon. Lapsirikkaasta yhteisöstä löytyy takuulla samanhenkistä seuraa jokaiselle perheenjäsenelle. Oivallisen sijainnin ansiosta oman kodin rauhasta pääsee helposti liikkumaan Lahteen ja kauemmaskin.  
  • Kariston peruskouluun on Posteljoonin Pihalta matkaa alle puoli kilometriä. Vuonna 2010 valmistuneessa koulurakennuksessa toimii myös esikoulu ja päiväkoti. Päivähoitopaikkoja tarjoaa Karistossa myös yksityinen liikuntapäiväkoti Touhula.
  • Karisman kauppakeskus sijaitsee reilun kilometrin päässä Posteljoonin Pihalta. Karismasta löytyy iso K-citymarket, apteekki ja paljon erikoisliikkeitä. Karistossa sijaitsee kunnan hammashoitola.
  • Lähiliikuntapaikalta löytyy hiekkakenttä, pienkaukalo, lentopallo- ja koripallokenttä, juoksusuora ja pituushyppypaikka. Myös koulun liikuntasali on käytettävissä harrastustoimintaan.
  • Kirjastoauto pysähtyy Karistossa kerran viikossa. 
"Suosittelen Karistoa, nyt kun bussiyhteydetkin parani ratkaisevasti. Meillä on aivan upea naapurusto ja aktiivinen omakotiyhdistys. Päiväkodin paikkatilanne vaihtelee, kun kaksi pph:aa lopetti, kaikille 8:lle hoitolapselle löytyi paikka omasta päivästäkodistamme. Kariston koulussa on kaupungin parhaat tilat ja opettajat. Ei voi kuin kehua. Toivottavasti ei tarvitse koskaan muuttaa täältä." - Kariston asukas
Muuttamaan pääset vaikka heti A-taloon!
Kysytylle paikalle aivan Kariston uimarannan läheisyyteen Asunto Oy Lahden Posteljoonin Pihaan  on juuri valmistunut vielä yksi kaksikerroksinen rivitalo (A-talo). Yksikerroksiset B ja C on jo rakennettu. Kaikki talot ovat muuttovalmiita! Vapaita asuntoja löytyy vielä talosta A.
                                     mh             vh  
Asemakuva ja hinnat
Yhteisöllisyys on voimissaan Karistossa. Kolava-Kujala-Kariston omakotiyhdistys järjestää tapahtumia ja vaikuttaa asukkaille tärkeisiin asioihin. Kariston yhteisötorin verkkosivuilla voi myydä tarpeettomia tavaroita, vaihtaa palveluita ja järjestää kimppakyytejä.
Asukkaiden kommentteja Kariston alueesta
"Karistoa parempaa paikkaa lapsiperheille ei hevin Suomesta löydy. Kariston uuteen kouluun mahtuu kaikki 1-6 luokkalaiset, jotka Karistossa asuvat. Rauhallinen ja erittäin turvallinen paikka asua, minkään näköistä häiriökäyttäytymistä ei ole. Pihat ja talot aika lähekkäin, joka myös toisaalta tuo turvallisuutta." -Kariston asukas

"Ollaan asuttu 8 vuotta ja erittäin hyvin viihdytty. Ystävällisiä ihmisiä, ihana vesi ja metsät lähellä."
Nykyaikainen kaupunkikoti monenlaiseen tarpeeseen
Sopivia huoneistoja sinkuille, pareille ja perheille. Kohteesta löytyy sopivan kokoisia huoneistoja niin sinkuille, pariskunnille kuin perheellisille. Tarkemmat kuvaukset valittavista asunnoista esitteessä. Valittavana on kompakteja yksiöitä ja runsaita neliöitä.

Kaikissa huoneistoissa on panostettu tilavuuteen. Useissa asunnoista aukeavat valoisat kaksiosaiset lähes lattiatasoon ulottuvat ikkunat pihalle.  

Avara keittiö ja olohuone. Laadukkaasti rakennetuissa asunnoissa olohuone ja keittiö yhdistyvät avaraksi kokoontumistilaksi. Hyvällä säällä elämä voi levittäytyä terassin kautta omalle pihalle ja suuret ikkunat tuovat asuntoihin runsaasti luonnonvaloa kaikkina vuodenaikoina. Halutessasi pääset muokkaamaan asunnon sisäpintoja omaan tyyliisi sopivaksi. 

Terassi laajentaa kesällä oleskelun ulos. Turvallinen ja suojaisa oma taloyhtiön piha tarjoaa leikkipaikan lapsille.

Säilytystilaa perheiden tarpeesen. Lapsiperheitä varten tarjolla on hyvin säilytystilaa mm. tilavassa eteiskomerossa ja vaatehuoneessa. Reilun 4000 neliömetrin tontille rakennetaan lisäksi kaksi erillistä autokatosta sekä ulkoiluvälinevarasto ja jätekatos.
 Autokatospaikat ovat erillisinä osakkeina. 

Valoisa olohuone/avokeittiö

Makusi mukaan muokattava avokeittiö ja avara olohuone, josta pääset isolle terasille.

Lattiatasoon ulottuvat ikkunat

Isoista ikkunoista saat talvisaikaankin luonnonvaloa.

Muokattava pohja

Siirrä keveitä väliseiniä, jos haluat. Tilat muovatuvat tarpeeseesi!

Oma sauna

Perhe tarvitsee saunan. Täältä sellainen tietenkin löytyy.

Oma piha

Piha tarjoaa turvallisen leikkipaikan lapsille ja helpottaa myös lemmikin kanssa eloa!

Autokatos ja paikka autolle

Autokatoksesta starttaat töihin ilman ainaista tuulilasin rapsutusta.
"Suosittelen Karistoa! Uusi koulu ja päiväkoti, seurakunnan kerhotoimintaa ja kaunis luonto. Lähellä kauppakeskus Karisma ja moottoritie. Karistosta löytyy myös rivitaloja ja asumisoikeusasuntoja, jos ei halua omakotitaloon." -Kariston asukas
Julkisivukuvia taloista
A-talo
"Toiminnassa näkyi perheyrittäjän leima" - Jalo Paananen
Lahtelainen Jalo Paananen osti asunnon Rakennusliike Olavi Järviseltä. Ostopäätöksen ratkaisi asunnon loistava sijainti vanhan pappilan vieressä aivan Lahden ydinkeskustassa. 5 vuoden jälkeen Paananen on edelleen tyytyväinen kauppaan. "Toiminnassa on perheyrittäjän leima", itsekin yrittäjänä työskennellyt Paananen kuvailee Rakennusliike Olavi Järvistä.  "Luottamus näkyi alusta loppuun kaikessa toiminnassa ja mahdollisti onnistuneen lopputuloksen."

Lataa esite sähköpostiin
  • Sijainti, etäisyydet, lähialueen palvelut, sekä harrastusmahdollisuudet aikuisille ja lapsille.
  • Pohjakuvat, vapaat asunnot ja hinnat.
  • Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin ja jonotusohjeet.
100% Turvallinen. Emme spämmää, emmekä luovuta tietojasi ulkopuolisille.
Sivulla käytetyt valokuvat ovat viitteellisiä, eivätkä vastaa täysin tämän kohteen olosuhteita. Myyjä pidättää oikeuden kuvia koskeviin muutoksiin.